Recensies

Wij vragen NOOIT om een recensie te schrijven, maar ze zijn WEL heel waardevol voor ons! Bent u blij met ons? Plaats dan een reactie via:

- google review  of via

-Trustpilot of 

-Op onze site via dit formulier hieronder

 

Dank u wel....

Reactie plaatsen

Reacties

Janine
een jaar geleden

Kerstballetjes in goede orde ontvangen.
En….wat zijn ze 🥰 leuk!!
Volgend jaar weer.

franky
een jaar geleden

Heel mooi materiaal ,prachtig!!! goede prijs en correcte versturing.MAW uitstekend

Annelies
2 jaar geleden

Bestelling goed, snel en keurig verpakt aangekomen. Bedankt voor al dat moois. We genieten ervan. We komen zeker nog eens terug op deze website.

Obie knol
2 jaar geleden

Ook dit jaar weer schitterende ornamenten gekocht. Prijs kwaliteit verhuiding is meer dan ok..zeker in vgl met bijv, “inge glas”…..levering is goed ingepakt …ben een zeer tevreden mens…

Priscilla
2 jaar geleden

Door drukte de verkeerde bestelling geleverd gekregen. Super snele reactie gehad op mijn mail en heel snel de goede geleverd gekregen. Echt top service!!

Janny
2 jaar geleden

Supermooie kerstfiguurtjes! Snel geleverd en
puntgaaf gearriveerd!
Dank je wel!

Ben Solinger
2 jaar geleden

hier voor het eerst kersbal gekocht uitersvriendelijke mensen en mooie kerstspullen is de prijs waard word goed verpakt ze laten zien hoe het verpakt zit en hoe je het weer tewrug in de doos doet ik ben ook benieuwd of er ooit iets gemaakt word van andere feestdagen of zijzoens gebonden dingen maken misschien een uitdaging

Jokelies Knopper
2 jaar geleden

Sinds een paar jaar koop ik mijn Kerstballen bij Kerstbal&Co. De spullen zijn prachtig, van kwaliteit, ook heb ik er bijzondere originele ballen gevonden. En een mooie prijs voor de kwaliteit en fijne service.

Weijke Schoonhoven
2 jaar geleden

Voor de tweede maal zo'n fraaie waxine kerstbal lantaarn bij Kerstbal en Co gekocht . Prettige en goede communicatie, prima verpakking en snelle verzending maken het helemaal kompleet. Top!!!!!

Diana
3 jaar geleden

Opnieuw een serie prachtige ornamenten ontvangen, weer erg blij met deze kunstwerkjes !

Uw mening is belangrijk!

Daarmee helpt u ons maar vooral anderen om een idee te krijgen van hoe betrouwbaar Kerstbal &Co is.

Uw mening kunt u op meerdere manieren delen:

- via Google 

- via Trustpilot 

- of op onze site via onderstaand formulier.

 

welke methode u ook kiest: Dank u wel voor de moeite!

Een aantal reacties van onze oude website:

(En ja, echt! We hebben nog nooit een slechte reactie gehad! Wel eens een klachten ontvangen, maar tot nu toe altijd kunnen oplossen. Dit komt omdat we kleinschalig werken en echt met zorg leveren en geen verborgen marge's hanteren. Hierdoor zijn bijvoorbeeld onze verzendkosten ( 1 op 1 doorberekend) iets meer dan bij andere webshops. Maar wij versturen ook alleen aangetekend....is de postbode wat voorzichtiger met het glas....)